Post by stinechydlawid on Feb 4, 2022 17:53:33 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking World Crazy Diner Mama ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking World Crazy Diner Mama IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood tõrge kõik ▞▞▞
▞▞▞ Cooking World Crazy Diner Mama 2022 version ▞▞▞
See oli hea, kuni hakkas tõrkele minema. Kui klõpsate 4. tasemel, läheb ekraan tühjaks. Desinstallitud
Suurepärane mäng, kuid olen takerdunud lääne söögikoha 21. tasemele, see hakkab laadima, kuid siis läheb ekraan mustaks ja mõne aja pärast jookseb rakendus kokku, nii et ma ei saa mängus edasi minna
Ma olen taseme peale veidi vihane, miks ma pean taset rohkem kui ühe korra mängima, kuigi peale selle võitu alguses ei andnud ka nd seda võtit korraga.
See mäng on nii imeline 😍
Isegi installida ei saa
Ma pole nii naljakas, et mulle see meeldib
Cooking World Crazy Diner Mama Arkadspel pyyz
Õige aeg paas
See mäng on suurepärane
see on kõigi aegade parim mäng. see on 👌
Sucks külmub, kui ostad busterid 😞
Mnxmm, ma raiskasin oma andmed ära😏
Paljudele reklaamidele
Shanghai on hea päev mu elu lõpus on tüdrukutega nii lõbus ja ma ei tea, kuidas uut teha 📱 🔢 ka minu jaoks 👶 👧 läheb veel veidi aega
Sulle meeldib see mäng
See mäng ajab mind hulluks, aga ma olen koogirestoranis kinni, inimesed on mõnikord nii kiired ja mõnikord nii aeglased, seekord läheb kiiremini, ma olen eile ja täna vihane, ma ei saa edasi anda, miks alati koostisosi uuendan või muidu, kui ma seda ei värskenda, siis hind langeb 😤😤😤😤
Lõpetasin kuni spghatti poe. Ma ei saa jäätisepoodi minna. kui klõpsan selle avamiseks, näitab see, et peagi
hämmastav fantastiline mäng. ilus
Armastan seda
see on hea mäng, mulle meeldib
suurepärane mäng
Durga dewi a /p Loganathan Ma armastan sind Nagas
Mängi palun
Mulle meeldib see mäng 🤣🎯
seni parem
The Gam on lahe... Aga miks ülejäänud poed ei avane??
Alien Creeps - Tower Defense Strategy cgw
😊😊😊😊😊😊😍😍😍😍😍😍😍
See on tõeliselt lõbus ja hea mäng 😀😀
Mitte päris
Mäng on hea, aga ma ei saa edasi liikuda. Olen lõpetanud kõik tasemed kuni jäätisepoeni, kuid kui klõpsan pubipoel, ütleb see "varsti tulemas", kuid varsti saabuvat pubipoodi on ikka veel kuu aega möödas. Jäta see alles, muidu olen sunnitud rakenduse desinstallima
😋😋
✌️
See mäng on väga vahva
Te ei tohiks taimerit seada
nimra
see on väga hea mäng
See on hea, kuid mitte nii palju
See mäng on suurepärane, kuid asi on kallis
härra
Mäng on lõbus, välja arvatud see, et kui olete sooritanud missioonid ja kogute kõik võtmed, ei luba mäng teil sellele tasemele tagasi minna ja uuesti mängida. See ei oleks probleem, kui kalliskivide hankimisel tekiks täiendavaid väljakutseid. Näide, lisaväljakutse saada 1000 burgerit serveerides 3 kalliskivi. Olen lõpetanud Burger Shopi ja mäng ei võimalda mul pärast täitmist missioone uuesti mängida.
Halvim mäng🙄😑
dîner du monde de la cuisine Arcade hue
See on väga armas mäng