Post by stinechydlawid on Feb 4, 2022 17:44:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Warplane Inc. uçak oyunları ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Warplane Inc. uçak oyunları IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler aksaklık primogems ▞▞▞
▞▞▞ Warplane Inc. uçak oyunları 2022 version ▞▞▞
Her görevden sonra bir reklam olduğunda ilgilenmek zor.
Güzel, ancak bir uçağın yakıtı bittiğinde bazı sorunları var, yine de süzülebiliyor ve yakıtı bittiğinde sadece dalış yapmıyor, bir uçak yine de iniş takımı olmadan inebilir
Efsaneeeee tek diyeceğim bu uçaklarını oyunlarını seviyorsanız heleki bombaları bu oyun tam sana göre adamlar uğraşmış bence bu yorum yorum al çünkü efsane. randommmmm ksjdkshksjdksshsksjksjxkssjjsksudkssksksjkskdjakduwkdhskxuskdukshdksydkdhdksuxskxyksxhskcusjxhakxhakxhsjdhakduakduskxhskxysjxhsjxhsjkxhdsjdhksduskdhskdhskxhskxhskdyskchskxhskdhskxhksgdenhxjsnendkshxekhdskxusjxhxysjdhskxhsidywjxysjdykwxysgiexywjdhakxyskdyskgxksdyskxhakxhsjakgxsjdhdjsjjsjsjsjsjsjsjsksjskzkz
Verilerimin kaydedilmediği için oldukça hayal kırıklığına uğradım. Oyunu bir kere bitirdim ve bitirmek için saatler harcadım. Geçen yıl depolama sorunları nedeniyle oyunu kaldırdım ve şimdi bulut kaydı yok diyor? Tam 1 yıl bile olmadı. Kontrollerin basitliğini ve her şeyi seviyorum, ilk indirdiğimde beklediğimin biraz üzerinde. Oldukça üzücü, verilerimi gerçekten kurtarmıyor!
Açık ara en sevdiğim oyunlardan biri. Sizi reklamlarla bombalamıyor ve hepsinden üstün kalitede.
Hayatım boyunca uçuş oyunları oynadım. Bunun iyi niyeti var ama çok sinir bozucu. İlk görevi 22 kez denedim ve yarısına gelemiyorum. Bu kadar tekrara gerek yok. Çabuk sıkılır.
Ücretsiz Oyun İndir ve Oyna DLS 21 Para Hile APK arşivleri
RFS Real Flight Simulator v0.6.1 MOD APK – UÇAK HİLELİ ...
oyun kötü yeni harita yok
Kampanyada çok kafam karıştı, nasıl çalışması gerektiğine dair hiçbir ipucu yok
Uçağın siluet olmasını isterdim ama oyun eğlenceli
Harika oyun, harika benzersiz grafikler.. ancak uçak hareket kontrolleri çok hassas.
Warplane Inc Hills & WW2 plane Darbības spēles qjn
Karanlık estetik, sanat eseriyle birleştiğinde onu rahatlatıyor. Ve sıkıcı olacak kadar rahatlatıcı değil, oyunun kendisi çocukken miniclip'te oynadığım bazı flash oyunları andırıyor. Oyunum ingilizce olmasına rağmen belirli bir menüye gittiğinizde hala rusça seçenekleri gibi bazı küçük hatalar olsa da, yine de küçük bir hata. Şahsen, bu hata rusça kelime dağarcığımı biraz artırmak için iyi bir yol.
Oyuna erken başladığım zamanlar için harika, daha sonra %85 tamamlamada çok zor olduğu için bıraktım
Güzel tasarım, hikaye, öğretici. Ama kolay başlasaydık yardımcı olurdu. İlk etabı yakıtsız bitirememek sinir bozucu oluyor.
Kötü bir deneyim: Bir ton hafif sims uçuyorum ve ayrıca gerçek bir uçakta saatlerim var. Ters çevirme kontrolü yok, ölü çubuk yok, açılır pencereleri sabit olan öğreticiyi atlamanın yolu yok. Büyük potansiyel, ancak daha gerçek ince ayarlara ihtiyacı var.
Oyunun biraz iyileştirilmesi gerekiyor. 1. Menü, askıdan geçmek için doğrudan göreve başlamak yerine biraz karmaşık çünkü. 2. Henüz ihtiyacım olmamasına rağmen yeni görevde beni yeni uçak almaya zorluyor. 3. Sürekli yere inemediğimde bana basit moddan bahsetmiyor.
Harika fikir, ama biz pilotlar için asansör kontrolünü tersine çevirmemiz gerekiyor.
Eğlenceden çok sinir bozucu. Hiçbir şey ödemediği için, bir şeyleri yok etme riskini almak için hiçbir teşvik yoktur. Yükseltmeler etkisizdir ve zırhı yükseltmenize rağmen pilotu öldürdükleri veya yakıt deposunu patlattıkları için çoğu zaman uçuş biter. İyi bir öncülü var ama dediğim gibi iyice zevk alınamayacak kadar can sıkıcı.
Gerçekten eğlenceli, düşmana bomba atıyorsunuz ve onlar size ateş ediyor ve uçağınız giderek daha fazla hasar alırken, uçağı ve nasıl uçtuğunu etkileyen mümkün olduğunca uzun süre hayatta kalmalısınız. Sivillere karşı dikkatli olun!
Bu Oyun, tekrarlayamam, kazanılan bir oyun değildir. Ayrıca, ilerlemek için mikrotransaktion ödemesi de yapılmaz. Evet, reklamları var, bu yüzden bu oyunu yapan bir adam para kazanabilir, ancak reklamlar karşılığında Siz, bir PSP'ye veya bir PS2'ye ait olacak bir oyunu, flash oyun gibi bir ortamda alırsınız. Miniclip'in yıllar önce yazdığı Dogfight 1917'yi hatırlarsanız bu oyun da aynen böyle, bir hikayesi dışında ve bu oyunu ne kadar anlatsam azdır, Aşırı eğlenceli ve ben de iki aydır oynuyorum.
Eğlenceli bir oyundu, alışana kadar 1'de biraz hassastı. Ama şimdi 3. uçağım yaklaşık 2/3'e kadar maksimuma ulaştı ve aniden kontroller bozuldu Sahayı değiştirmek için herhangi bir girişimde bulunduktan sonra bir çılgına döndü ve herhangi bir yönde en ufak bir hareketle çarpışmayla sonuçlandı ve devam ediyor kazaya kadar şimdiye kadar iyiydi. Naber?
Carrom Pool: Disc Game ورزشی qmv
Çok güzel oyunu
Warplane Inc Hills & WW2 plane Akcija fowl
Oyun eğlenceliydi ama benim sorunum, onlara ödeme yapmayı imkansız hale getirmeleriydi, paketler almaya çalışıyorum ve raf süresi bana bu uçta bir hata oluştuğunu söylüyor, kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi denedim ama hiçbir şey işe yaramadı. Lütfen bunu düzeltin
Korkunç. Kontrol etmek imkansız uçak. Eğitim yok. Yarısı Rusça, yarısı İngilizce. zahmet etme.
İnanılmaz! Kontroller başta biraz zor ama alışınca.. İnanılmaz!! Güzel hikaye basit ama zorlu!
harika! Amaaaaaaa?! Sıkıntı var. Bir hata yapılmamış.
Sevdim, bana TU flash oyunlarını hatırlatıyor ve sana katılıyorum Dima, çoğu mobil oyun nakit kapma amaçlıdır, ama seninki... pastayı aldı, ne olduğunu bilmiyorum ama bayıldım! Sanırım bir sonraki oyununuz için bir fikrim var, belki uzay yarışı gibi? Size ve takımınızın tarzına uyacak, harika çalışmaya devam edin. Nadiren böyle bir paragraf yazıyorum ama dürüst olmak gerekirse, bu oyun bunu hak ediyor.
Bu notu düşürüyorum. Hava savunması oldukça hantal. Keyifli ama birçok nedenden dolayı sinir bozucu. Tamam, yeniden yüklemenin sonsuza kadar sürdüğünü varsayalım. Ancak bazı uçaklar, alevler içinde olsalar bile bir nükleer bombayı düşürürler. Yanlarında uçuşan tüyler bile hiçbir şey değil. Sonra kontrol pedi var. Sol alt kısmı bloke eder.
En iyi ucretsiz Uçak Oyunları Oyunskorda oynanır. ... Kağıt Uçak · Oyna. Real Flight Simulator: Fighter Aircraft · Oyna. Burrito Bison: Launcha Libre.
Güntay Şimşek - HABERTÜRK Uçak Oyunları - Sabah Oyun
Güzel oyun ama durmadan çöküyor, özellikle reklamları izledikten sonra, reklamdan sonra olduğundan daha fazla para kazandıktan sonra çöküyor ve bana paramı vermiyor!
Bu oyun, sürükleyici ve gerçekçi oyundan duygusal ve ilginç hikayeye kadar ŞAŞIRTICI. PC'deki bir Steam oyunu kadar iyi bir mobil oyun yarattıklarından, geliştirici ekibinizin sırtlarını sıvazlaması gereken çok şey var. Harika iş ve devam et.
Müq grafikleri var 2d hoşlanmıyor
Uçmayı öğrenmeye ve ölmeyi kazanmaya çok yakın olan inanılmaz bir deneyim (en sevdiğim oyunlardan bazıları büyüyor) Her uçuşta biraz daha ileri gidiyor ve biraz daha fazla kazanıyorsun ve bu beni oynamaya devam etme isteği uyandırıyor. Oyunun ilerlemesi pürüzsüz, az çok gerçekçi fizik ve minimum zorunlu reklamlar. Elinizden bıraktığınızda her zaman tatmin olmanızı sağlayan 10/10 oyun. (Yan not: Bu oyunda $0 ve hala bir yüzgeç ödülü olarak igp sunuyor 👌)
Bu inanılmaz bir oyun, iyi dövüş, iyi kontroller, iyi grafikler. Keşke savaşta daha fazla iş olsaydı, hala müttefikler eklemek ya da mermileri uçurmak için farklı yollar eklemek gibi değil.
2 puan yer mi kırdım bir çok zor 2 ise. Türkçe olmali oyun
Oyun güzel ancak bide oyuna baslarken fotograflar hikaye anlatiyor
Bu oyunu gerçekten seviyorum muhtemelen şu ana kadar en sevdiğim mobil oyunum çok benzersiz Böyle bir şey oynamadım onunla ilgili tek sorunum reklamları olması ama bu şimdiye kadarki her mobil oyun gibi ve bir şekilde para kazanman gerekiyor şiddetle tavsiye ederim bu oyun
Bu çok güzel bir oyun, pilot olmayı simüle ediyor. Arkasındaki hikayenin biraz üzücü olduğunu söylemeliyim. Ama iyi olmaya başlamak için bir sürü oynamak zorunda kalacaksın.
Çok özen ve çabayla gerçekten iyi yapılmış bir oyun ama ne yazık ki yapay zorluk artışıyla birçok mobil oyunun bazı gerilemelerine maruz kalıyor, oyunun kendisine bakmak muhteşem ve kontroller iyi ama oyundan sonra oynamak zorlaşıyor tam olarak yükseltilmiş bir uçakla bile ilk seviyenin son sınırına ulaşıyorsunuz, donanımsız cephanenin hızla tükendiğini hissediyorsunuz, zırh dozu yeterince engelli görünüyor, asla kaçmak için yeterince hızlı değilsiniz ve iniş takımı cam gibi geliyor.
Oyun başlarda eğlenceliydi, harekatın %20'sindeyim ve bulunduğum görev imkansız, ne zaman inmeye çalışsam düzgün olsa da olmasa da çarpma anında patlıyor, ben de bu işin içindeyim. haftalar için seviye. Çok zor, sadece uçağımda 84 mermi değil, Max'te, 1 bomba, 3 tanka karşı 84 mermi, yüzlerce asker ve gülünç miktarda top var. tavsiye etme.
1 günde bitirdim ama kilit kallarsa çok iyi olur
Konsepti ve grafik stilini seviyorum. Ancak oyunda ilerleme söz konusu olduğunda bu bir sürüklenmedir. Kişi oyunda olduğundan çok daha hızlı ilerlemek ister. Biri, ilerlemek için uçağı yükseltmek için tekrar tekrar aynı sahneyi oynuyor ve sonunda biraz hüsrana uğruyor, en azından ben yaptım. YAKIT ENGEL DEĞİLSE BÜYÜK OLACAKTIR. Sinir bozucu olan tek şey bu.
Kötü yorumlar yapanlar boşkonuşmayın mis gibi oyun daha ne olsun
İniş çok zor, en azından daha uzun yapabilir misin? Düzeltmedikçe daha fazla oyuncu kaybedeceksin, tüm ekipmanlarımı çoktan doldurdum ama yine de inmek çok zor, bu çok can sıkıcı ve yakıt ikmal istasyonlarına kontrol noktaları ekleyebilir misin? zaten bir yakıt istasyonuna inmişken neden başlangıca geri dönelim, dediğim bu önerileri düzeltmelisiniz, o zaman oyun tekrar harika olurdu, iniş gerçek bir pilotun bile başaramayacağı kadar zor.
Kontroller aptal, joystick'i düzelt, böylece uçağı kontrol edebiliriz, bu aptal kontroller, havada 360 yapsa ve çökse bile, uçağın kalkışına bile izin vermiyor.
Bardak Vurma Oyunu on the App Store - ruegen ...
Oyun güzel ama itdalaşı ve şehir savunması modları için para istiyo bunlar dışında başka uçaklarla savaşamıyorsunuz sadece zemine bomba atabilir yada mermi sıkabilirsiniz